Wij staan van maandag t/m vrijdag voor je klaar van 08:30 – 17:00 uur

Bedrijfskleding Den Haag

Gepubliceerd op: 17 april 2024

Je hebt maar één kans voor een eerste indruk. En met bedrukte bedrijfskleding weet je zeker dat je een perfecte entree maakt. Spot Communicatie Den Haag en omgeving levert representatieve bedrijfs- en werkkleding, passend bij het imago en de huisstijlkleur(en) van je bedrijf. Bedrukt of geborduurd met je logo en eventueel de naam van je werknemer. Daar straalt jouw team uniformiteit en professionaliteit mee uit. Bovendien heeft al onze bedrijfskleding een aangename pasvorm. Zo combineren we functionaliteit, design, comfort én modebewustzijn. In onze bedrijfskleding komt iedereen goed voor de dag! Ook bedrukken wij op aangeleverde textiel.

 

Textiel laten bedrukken met naam of logo

Bedrukt textiel is niet alleen een praktisch gebruiksvoorwerp, maar ook een geweldig relatiegeschenk en een fantastische reclamedrager. Spot Communicatie gaat verder dan alleen kleding en bedrukt textiel voor de horeca, denk aan handdoeken, badjassen en badslippers. Met je logo, bedrijfsnaam of een uniek ontwerp transformeert gewoon textiel ineens in een opvallende eyecatcher! En op het sportieve vlak zijn de mogelijkheden eindeloos voor het bedrukken van textiel. Van petten, caps, polsbandjes tot hoofdbanden. Maar dat is nog niet alles, veel winterartikelen lenen zich perfect voor bedrukking, zoals mutsen, sjaals en handschoenen.

 

Tassen met impact, speciaal voor jouw doelen!

Ontdek de veelzijdigheid van bedrukte tassen, niet alleen praktisch in gebruik, maar ook een geweldig relatiegeschenk en een krachtig promotiemiddel. Een tas met jouw logo, bedrijfsnaam, slogan of unieke boodschap valt direct op in het dagelijkse straatbeeld. Hiermee wordt jouw klant of medewerker een wandelend visitekaartje voor jouw bedrijf! Bij Spot Communicatie hebben we een uitgebreid assortiment tassen in diverse modellen, kleuren en materialen, geschikt voor allerlei doeleinden. Van handige boodschappentassen of trendy papieren tasjes als leuke weggever bij aankopen tot professionele reistassen en koffers voor jouw medewerkers tijdens zakenreizen. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap precies zo op de tas komt als jij dat wilt. Maak een blijvende indruk en kies voor bedrukte tassen van Spot Communicatie!

 

Sportief in stijl met bedrukte sportkleding voor jouw team in Den Haag!

Geef jouw team een unieke uitstraling met sportkleding bedrukt met het bedrijfslogo of clubembleem. Het creëert niet alleen een uniforme look, maar versterkt ook het gevoel van saamhorigheid en teamgeest. Natuurlijk is comfort van essentieel belang bij sportkleding, maar waarom niet gelijk een boodschap uitdragen terwijl je in actie bent? Denk aan jullie slogan of toon wie de trotse sponsor is. Met de bedrukte sportkleding van Spot Communicatie voldoe je aan al deze wensen. Hiermee maak je gegarandeerd indruk en scoor je het winnende punt!

Spot Communicatie ontzorg en biedt ook de mogelijkheid om producten rechtstreeks bij jou aan de deur te bezorgen. Ook in Den Haag en Scheveningen. Ongeacht of je ervoor kiest om contact met ons op te nemen via traditionele communicatiemiddelen of online kanalen, we zijn altijd bereikbaar en staan klaar om aan je behoeften tegemoet te komen. Onze toewijding aan klantenservice wordt versterkt door de flexibiliteit om zowel in onze vestiging als op locatie beschikbaar te zijn. Voel je vrij om ons te bezoeken of laat het ons weten als je de voorkeur geeft aan onze persoonlijke service bij jou op kantoor.

Terug naar nieuwsoverzicht