Wij staan van maandag t/m vrijdag voor je klaar van 08:30 – 17:00 uur

Wat geef jij deze feestdagen?

Gepubliceerd op: 5 november 2023

Het aftellen is begonnen en over een tijdje is het weer kerst. Het lijkt nu nog ver weg, maar voor je het weet is het al weer 2024. Hoe leuk is het om in deze periode iets te ontvangen en/of weg te geven. Of het nu een familielid, vriend, collega of zakenrelatie is. Op deze manier kun je laten zien dat je de persoon en/of relatie waardeert zowel met een kleine of grote attentie. Met het cadeauseizoen voor de deur delen we graag onze mogelijkheden op het gebied relatiegeschenken en hoe je dit kunt aanvullen.

Kerstkaarten

Kerstkaarten zijn een gekoesterde traditie tijdens de feestdagen. Van traditionele kaarten tot eigen ontwerpen, er is een breed scala aan opties voor elke smaak en voorkeur. Het personaliseren van de kaarten met handgeschreven notities of foto’s voegt een persoonlijk tintje toe. Een waardering die zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert.

Relatiegeschenken

De maand december is bij uitstek de maand van cadeaus. Een traditie die overal in de wereld dezelfde betekenis heeft “Ik ben blij met jou“ en hiermee zet je iemand op dat moment in de spotlight.

Naast de vreugde die het met zich meebrengt, dient een relatiegeschenk als een mooi gebaar die de relatie met klanten en medewerkers versterkt. Wil je inspiratie opdoen, klik op onderstaande button.

Terug naar nieuwsoverzicht